14-asis ICBEN kongresas „Triukšmas kaip visuomenės sveikatos problema“. 2023 m. birželio 18-22 d., Belgradas, Serbija 🗓

Renginio organizatoriai kviečia atvykti į Belgradą, kur 2023 m. birželio 18‑22 d. vyks ICBEN kongresas „Triukšmas kaip visuomenės sveikatos problema“.

Renginio organizatoriai kviečia atvykti į Belgradą, kur 2023 m. birželio 18‑22 d. vyks ICBEN kongresas „Triukšmas kaip visuomenės sveikatos problema“.

ICBEN yra Tarptautinė triukšmo biologinio poveikio komisija. Jos tikslas – skatinti aukšto lygio mokslinius tyrimus, susijusius su visais triukšmo sukeliamo poveikio žmonėms ir gyvūnams aspektais, įskaitant prevencines reguliavimo priemones, ir palaikyti gyvą toje srityje dirbančių mokslininkų bendravimą. CBEN yra Tarptautinės akustikos komisijos (ICA) narė.

Mokslinis komitetas ragina jus pristatyti naujausius tyrimus, susijusius su visais triukšmo sukeliamo poveikio žmonėms ir gyvūnams aspektais, įskaitant prevencines reguliavimo priemones. Artėjantis kongresas suteiks galimybę dalyvauti kongreso programoje, padidinti savo tiriamojo darbo matomumą ir keistis patirtimi su kolegomis iš viso pasaulio.

Pagrindinės 14-ojo ICBEN kongreso temos yra šios:

1. Triukšmo sukeltas klausos praradimas

2. Triukšmas ir bendravimas

3. Triukšmo poveikis sveikatai, nesusijęs su klausa

4. Triukšmo poveikis pažinimui, veikimui ir elgesiui

5. Triukšmo poveikis miegui

6. Bendruomenės reakcija į triukšmą ir triukšmo susierzinimą

7. Žemo dažnio triukšmas ir vibracija

8. Triukšmo ir kitų veiksnių kombinuotas poveikis

9. Triukšmo politika ir ekonomika

10. Kitos temos ( – triukšmo poveikis gyvūnams; – ultragarsas; – triukšmo poveikio vertinimas; – triukšmo kartografavimas)

Daugiau informacijos apie renginį rasite čia: 14th ICBEN Congress on Noise as a Public Health Problem

from to
Scheduled naujiena